Modalitati de Relaxare

 

Baile termale Keidel din Freiburg

Baile termale Keidel din Freiburg ofera programe diferite de relaxare reusind sa va desprindeti de viata de zi cu zi, bucurandu-va de baile linisite in apa placuta si plina de surse naturale, de sauna pusa la dispozitia voastra si de baile turcesti.

Relaxati-va cu un masaj, pe seslonguri intinsi la soare, sau in cabina de bronzat. Baile termale Keidel ofera numeroase servicii de relaxare pe toate gusturile. Plecati din stresul vietii de zi cu zi si veti fi uimiti  de ceea ce se poate face in doar cateva ore de relaxare si rasfat.

Program:
Zona de scăldat / zona de fitness : Zilnic de la orele 09:00 – 22:00

Saună : zilnic de la 10:00 – 22:00

Baie de vapori romano-irlandez : zilnic intre orele 09:00 – 23:00

Miercuri 14:00 – 23:00 numai pentru barbati

Joi 14:00 – 23:00 numai pentru femei

Café Restaurant Thermarin :  zilnic intre orele 10:00 – 23:00

 

Baie Classica Vita in Kratzingen

La 15 minute distanta de Freiburg

Baile termale Classica Vita din Kratzingen se afla intr-un palat generos si elegant, functional cu izvoare termale, sauna si casa de bunastare. Daca veniti intr-o scurta vacanta, pentru un weekend sau doar pentru o zi de relaxare, Vita este locul ideal unde toate visele voastre vor deveni realitate.

 

 

Izvoarul termal Casiopia

La 30 de minute distanta de Freiburg

Casiopia ofera sanatate si bunastare sub un singur acoperis oferind apa naturala, o sursa de sanatate, sauna, bai romano-irlandeze si o ambianta placuta cu o arhitectura generoasa. Casiopia are peste 1.000 de mp de apa termala.

 

 

 

Renumita pentru izvoarele sale termale, Germania primeste anual sute de turisti straini dornici de a avea cateva clipe de relaxare si de rasfat.

Astfel, firmele de transport persoane din strainatate si din Germania efectueaza curse regulate de autocare pentru a asigura deplasarea turistilor in conditii optime, avand destinatia baile termale din Germania