Padurea Neagra

Padurea Neagra din Germania este zona cea mai inalta din regiune, cu Feldberg la 1493 metri si peste 70 de munti cu altitudinea de peste 1000 metri. Aceasta regiune de vacanta aflata intre Basel si Karlsruhe, Rin si valea Nagold, acopera mai bine de 11100 km patrati.

Muntii Padurea Neagra include, de asemenea, la vest si sud valea Rinului si viile, si la est Baar, regiunile Gau si Nagold, si vaile raului Neckar.

Regiunea de vacanta Padurea Neagra din Germania ofera o serie de evenimente diferite implicand drumetii, ciclism, cultura si aventura.

In ceea ce priveste cazarea este cel mai bun loc pentru cunoscatorii din Germania. Regiunile Markgraflerland, Breisgau, Kaiserstuhl, Hochschwarzwald, Hotzenwald Dinkelberg ofera o multitudine de oportunitati atractive de cazare.

Cu aproximativ 400 de restaurante si pensiuni in regiunea de vacanta Padurea Neagra, turistii vor fi cu siguranta impresionati de bunataturile realizate de bucatarii pensiunilor si restaurantelor din aceasta zona .

In Padurea Neagra se gasesc o serie de locatii atractive pentru conferinte si intalniri. Se ofera un program atractiv de insotire pentru participanti prin imprejurimile unice ale regiunii de vacanta Padurea Neagra.

Se poate ajunge din toate directiile in zona de vacanta Padurea Neagra, fie ca te deplasezi cu trenul, autobuzul, masina sau avionul.

Reginea de vacanta Padurea Neagra ofera posibilitati diverse incercand sa satisfaca cerintele tuturor vizitatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>